Onderhoudsvrije tuin Breda

Een onderhoudsvrije tuin laat u aanleggen door Martens Bestratingen in Breda. Wij beschikken over de kennis en de middelen om een schitterende onderhoudsvrije tuin aan te leggen. Daarbij maakt het niet uit of u al wat in gedachten heeft. Wij kunnen u namelijk prima adviseren en een ontwerp op maat maken voor een onderhoudsvrije tuin.

Ervaring

Martens Bestratingen in Breda heeft veel ervaring met het aanleggen van tuinen en bestratingen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven aan kleine en grote projecten. Wanneer u graag een onderhoudsvrije tuin wilt, kunnen wij u adviseren over het ontwerp. We ontwerpen de tuin op maat met vormgeving, bestrating en beplanting. Of u heeft zelf al een ontwerp, dan verzorgen we alleen de aanleg. Bij de aanleg van uw onderhoudsvrije tuin letten we er altijd op dat het resultaat overeenkomt met wat u voor ogen heeft.

Wilt u meer weten?

Martens Bestratingen in Breda zorgt voor een onderhoudsvrije tuin waar u veel plezier aan beleeft. Neem voor advies, ontwerp en aanleg contact met ons op: bel naar 076 – 541 54 33 of vul het contactformulier op deze website in. We zijn gevestigd in Breda.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Previous
Next