Tuin bestrating in de omgeving van Breda en Prinsenbeek

Een creatieve en vakkundige tuin bestrating in de omgeving van Breda en Prinsenbeek laat u verzorgen door Martens Bestratingen! Zowel particulieren, bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht. Verder kunt u rekenen op een bijzonder ontwerp, deskundig advies gedurende het gehele project en een perfect aangelegde tuin.

Complete tuin bestrating

Een tuin bestrating is heel persoonlijk en dus puur maatwerk. Wij staan u bij van het ontwerptraject, het uitkiezen van geschikte steen tot het aanleggen van de bestrating. Wij werken enkel met gedreven en professionele medewerkers die bij ieder project vakmanschap en kwaliteit afleveren.

Niet alleen denken wij graag mee over het ontwerp van de tuin bestrating, maar ook bijvoorbeeld over de mogelijkheden van bestratingstechnieken, steensoort en de beplanting in de tuin. Op deze manier leveren wij een echt compleet pakket.

Tuin bestrating laten aanleggen of zelf doen?

Ons werkgebied

Met de tuin bestrating zijn we voornamelijk actief in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Bavel, Teteringen en Terheijden ook nog binnen ons werkgebied.

Meer weten over tuin bestrating?

U komt uit de omgeving van Breda of Prinsenbeek en bent geïnteresseerd in het laten bestraten van uw tuin? Neem dan contact op voor meer informatie of vrijblijvende offerte.

Nog meer voorbeelden van tuin bestrating bekijken? Bekijk dan onze pagina met referenties of check onze Facebook page.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige diensten

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende