Decoratieve bestrating in de regio Breda en Prinsenbeek

Martens Bestratingen adviseert, ontwerpt en verzorgt de bestrating van diverse terreinen in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Van een oprit, een tuin bestrating tot aan het bestraten van een compleet bedrijventerrein. We bieden creativiteit en vakmanschap voor elk project dat we uitvoeren. Voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen.

Martens Bestrating denkt met u mee!

U heeft een bepaald idee in uw hoofd voor de bestrating van een tuin, terras of een oprit? Samen met u kijken we graag naar alle opties, waarbij goed overleg en transparantie centraal staan. Daarbij bieden we diverse mogelijkheden voor techniek, ontwerp en steensoort. We kunnen elk terrein zodanig bestraten dat het de uitstraling heeft die u wenst.

Diverse soorten bestrating

Ons werkgebied

Met de diverse soorten bestrating zijn we met name werkzaam in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Bavel, Teteringen en Terheijden ook nog binnen ons werkgebied.

Meer informatie over bestrating of een offerte?

U komt uit de omgeving van Breda of Prinsenbeek en bent geïnteresseerd in de bestrating van een tuin, terras of oprit? Neem dan contact op voor meer informatie of vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer voorbeelden van bestrating bekijken? Ga dan snel naar de pagina met referenties of check onze Facebook pagina.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende