Sierbestrating in de regio Breda en Prinsenbeek

Creatieve sierbestrating op maat

De mogelijkheden op het gebied van sierbestrating zijn zeer groot. Dit komt niet alleen door de grote variëteit aan steensoorten, maar ook door de bestratingstechnieken. Door deze twee elementen creatief te combineren, ontstaat er een unieke sierbestrating op maat. Samen met u kijken we vooraf graag naar al deze opties, waarbij goed overleg en transparantie centraal staan gedurende het gehele project.

Verschillende steensoorten voor sierbestrating

De keuze van het soort steen bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw nieuwe sierbestrating. Zaak dus om hier goed naar te kijken alvorens er een beslissing wordt genomen. Wij denken graag met u mee en geven tevens advies over welke steen het best gebruikt kan worden voor sierbestrating.

In principe kunnen we stellen dat er twee soorten stenen zijn, namelijk natuursteen en gebakken (fabriek) steen. Kwalitatief gezien doen beide steensoorten niet echt meer voor elkaar onder. Grootste verschil zit hem vooral in de kleur en dus de uiteindelijke uitstraling.

Bij de gebakken versie is elke steen namelijk exact hetzelfde qua kleur en vorm, hetgeen dus een nette en uniforme sierbestrating oplevert. Bij natuursteen daarentegen is iedere steen uniek qua vorm en kleur, hetgeen resulteert in een natuurlijke authentieke bestrating. Voor ieder wat wils dus!

Ons werkgebied

Met de sierbestrating zijn we vooral actief in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Bavel, Teteringen en Terheijden ook nog binnen ons werkgebied.

Sierbestrating nodig?

U komt uit de omgeving van Breda en heeft interesse in het laten aanleggen van sierbestrating? Neem dan contact op voor meer informatie of vrijblijvende offerte.

Meerdere voorbeelden van allerlei soorten bestrating bekijken? Check dan onze pagina met referenties of onze Facebook page.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige diensten

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende