Herbestrating in regio Breda en Prinsenbeek

Martens Bestratingen is het adres voor een creatieve en vakkundige herbestrating in Breda en omgeving. Of het nou gaat om tuinen, opritten of complete bedrijventerreinen, wij beschikken over de juiste kennis, materialen en ervaring. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over welke steensoort of bestratingstechniek het meest geschikt is voor herbestrating.

Soorten herbestrating

Ons werkgebied

Op het gebied van herbestrating zijn we met name werkzaam in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Bavel, Teteringen en Terheijden ook nog binnen ons werkgebied.

Meer informatie of een offerte voor herbestrating?

U komt uit de buurt van Breda en bent geïnteresseerd in de herbestrating van een tuin, terras of oprit? Neem dan contact op voor meer informatie of vrijblijvende offerte.

Meer foto’s van herbestrating bekijken? Ga dan snel naar de pagina met referenties of check onze Facebook pagina.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende