Terras aanleggen in regio Breda en Prinsenbeek

Een terras aanleggen in de omgeving van Breda laat u verzorgen door Martens Bestratingen. Bij ons kunt u rekenen op een creatief tuinontwerp en een vakkundige afwerking. Bij het aanleggen van de bestrating voor uw terras maken we gebruik van diverse bestratingstechnieken en steensoorten.

Zelf terras aanleggen of toch beter laten doen?

Ons werkgebied

Voor aanleggen van een terras zijn we met name actief in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Bavel, Teteringen en Terheijden ook nog binnen ons werkgebied.

Wilt u meer weten over een terras aanleggen?

U komt uit de omgeving van Breda en wilt een terras aanleggen of tuin bestraten? Neem dan contact op voor meer informatie of vrijblijvende offerte.

En wilt u nog meer voorbeelden van terrassen bekijken? Ga dan snel naar de pagina met referenties of check onze Facebook pagina.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Onze diensten

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende