Vakkundig straatwerk in regio Breda en Prinsenbeek

U bent op zoek naar een specialist in de aanleg van diverse soorten straatwerk in de regio Breda? Dan zit u goed bij Martens Bestratingen! Wij verzorgen creatief en vakkundig straatwerk van tuinen tot aan complete bedrijventerreinen in Breda.

Uw wensen staan centraal en bij iedere stap in het project wordt u nauw betrokken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies, ontwerp op maat en het selecteren van steensoort voor uw project. Dat is wat wij bedoelen met compleet verzorgde bestrating!

Soorten straatwerk

Ons werkgebied

Voor het aanleggen van diverse soorten straatwerk zijn we met name werkzaam in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Bavel, Teteringen en Terheijden ook nog binnen ons werkgebied.

Meer informatie of een offerte voor straatwerk?

Komt u uit de omgeving van Breda of Prinsenbeek en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het straatwerk van uw tuin of oprit? Neem dan snel contact met ons op!

Meer voorbeelden bekijken? Bezoek dan de pagina met referenties of check onze Facebook pagina.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende