Hét bestratingsbedrijf in de regio Breda en Prinsenbeek

U bent op zoek naar een professioneel bestratingsbedrijf in de regio van Breda en Prinsenbeek? En het liefst iemand die ook nog eens met u meedenkt en adviseert? Dan zit u goed bij Martens Bestratingen!

De jarenlange ervaring als bestratingsbedrijf en de juiste kennis in combinatie met de juiste middelen zorgen voor vakkundige bestratingen van onder andere tuinen, terrassen en opritten. Dit voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen!

Méér dan zomaar een bestratingsbedrijf

Service, creativiteit en vakmanschap zijn de speerpunten van Martens Bestratingen uit Breda. Bij ieder project worden onze klanten van A tot Z begeleidt. Van ontwerp, advies bij de selectie van de stenen tot aan de daadwerkelijke bestrating. Dat is waar bestratingsbedrijf Martens voor staat!

Onze services

Bestratingsbedrijf in regio Breda en Prinsenbeek

Ons werkgebied

Als bestratingsbedrijf uit Breda zijn we voornamelijk actief in de omgeving van Breda zelf en Prinsenbeek. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Bavel, Teteringen en Terheijden ook nog binnen ons werkgebied.

Vakkundig bestratingsbedrijf nodig?

U komt uit de regio Breda of Prinsenbeek en bent op zoek naar een bestratingsbedrijf? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Nog meer voorbeelden van bestratingen bekijken? Bekijk dan onze pagina met referenties of check onze Facebook page.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende