Sand and Stone

Bestrating

Bij Martens Bestratingen hebben we de kennis en ervaring die nodig is om terreinen te bestraten en tuinen aan te leggen. We doen niet alleen het zware werk, maar adviseren ook over keuzes die gemaakt moeten worden. Met Sand and Stone richten we ons op avontuur in het buitenland. Met Martens Bestratingen houden we ons bezig met vakmanschap in eigen land. We werken voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen opritten, tuinen, terrassen en bedrijventerreinen naar wens bestraten.

Neem contact op

Wilt u Sand and Stone gebruiken voor de bestrating van uw terrein, neem dan contact op met Martens Bestratingen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 076 – 541 54 33 of uw gegevens en vragen in te vullen op het contactformulier op deze website.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Klanten over Martens Bestratingen

Ricardo van den Bos
Ricardo van den Bos
Lees verder
Super blij met deze mannen! Werken rustig en gedegen, denken mee bij te maken keuzes, overleggen, weten wat ze doen en leveren vakwerk af. Wij zijn ontzettend blij met onze tuin en de keuze voor Geert.
Stan Koolen
Stan Koolen
Lees verder
Helemaal super! Vlak voor kerst nog onze tuin kunnen doen, en dat was me een klus... Ziet er nu tenminste uit als een tuin, i.p.v. een binnenplaats. BEDANKT!
Cora Donkers-Buter
Cora Donkers-Buter
Lees verder
Keihard gewerkt. Netjes bestraat. Rommel opgeruimd. En mee gedacht over de indeling van onze tuin. Kortom super tevreden!
Robby Haspel
Robby Haspel
Lees verder
Super blij met Geert Bestrating kan ik iedereen aan bevelen mannen met ervaring en denken met je mee voor een goed resultaat. Zijn super blij.
Vorige
Volgende